Valikoima Seriässän tekemiä painatuksia sekä tulosteita.

Suunnittelu, valmistus ja asennus
kaikki yhdestä paikasta

ISO 9001 johdettua toimintaa

Löydä yrityksellesi sopivin tapa näkyä.

Seriässän pääasiallisia asiakkaita ovat erikokoiset yritykset. Erityisosaamistamme ovat erikoispainatukset teollisuuteen, tulostukset ja erilaisten kalvojen asennukset mm. laivateollisuuteen sekä työasujen painatukset.


Tule valmiin aineiston tai pelkän idean kanssa.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset paino- ja markkinointialan tuotteet ja palvelut suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti jottei heidän tarvitsisi käyttää aikaansa etsintään. Meillä asioit suoraan tekijöiden kanssa jolloin aikatauluista ja muista tilaukseen liittyvistä asioista on helpompi ja nopeampi sopia.

Etsitkö tuotteillesi luotettavaa painopaikkaa tai tarvitsetko pelkkää asentajaa teippauksillesi?

Osana toimintaamme ovat aina olleet alihankintapalvelut erilaisille yrityksille. Pystymme tarjoamaan laajan valikoiman palveluita ja tuotteita. Kauttamme saat kattavan valikoiman painettavia asusteita sekä lahjatavaroita, mutta painamme myös asiakkaan toimittamiin tuotteisiin. Lue lisää alihankinta-sivultamme.


Vuodesta 1982 lähtien olemme olleet mukana monen kokoisissa ja monenlaisissa projekteissa. Toimintamme tukena on ollut ISO 9001-johtamisjärjestelmäsertifikaatti jo vuodesta 2006 lähtien.


Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme vastaamaan suuriinkin projekteihin.

mainostuotteita kattoprofiilin teippaus painatus paloletkuun alumiinikehys vaihdettavalla kankaalla